Aventuri la inaltime

by GRAVITY ADVENTURE

Daca vrei o alta abordare a clasicei drumetii sau mult temutul alpinism, Gravity iti ofera alternativa ideala.

Cu noi temerile si fricile sunt invinse, iar adrenalina si bucuria sunt duse la extrem, controlat si in deplina siguranta. Echipa noastra este formata din experti in domeniul montan cu peste 20de ani experienta (ghizi montani atestati, fosti vanatori de munte, jandarmi montani – Centrul Montan Sinaia si Salvamontisti) care va vor ajuta sa ajungeti in varf in deplina siguranta si va vor sprijini si asista la depasirea situatiilor limita.

RELAXARE SI ADRENALINA

Prin activitatea desfasurata dorim sa încurajam cât mai multă lume să practice aceste activităţi, care îţi oferă relaxare şi adrenalină în aer liber şi curat, dar şi sa facem pasionaţii să revină şi să continue să-şi dezvolte alături de noi, abilitaţile necesare practicării acestor activitaţi.

SIGURANTA SI PROFESIONALISM

Prin activitatea desfasurata dorim sa încurajam cât mai multă lume să practice aceste activităţi, care îţi oferă relaxare şi adrenalină în aer liber şi curat, dar şi sa facem pasionaţii să revină şi să continue să-şi dezvolte alături de noi, abilitaţile necesare practicării acestor activitaţi.

Aventura si

Distractie

Mai mult decat o drumetie

Echipa Gravity isi desfasoara activitatea in muntii Bucegi si nu numai.

In functie de solicitarile voastre, echipa Gravity Adventure se poate deplasa oriunde in tara.

In evenimentele organizate de noi aveti posibilitatea sa va testati indemanarea si abilitatile, sa depasiti zona de confort si sa incercati activitati precum:

* Traversarea unei brane de tip “Via Ferrata”

* Coborarea prin Tehnica Rapelului

* Tehnici si Manevre de Corzi

* Tehnici de Supravietuire si Bushcraft

Traseele se adreseaza atat incepatorilor cat si celor avansati gradul de dificultate al acestora variind de la usor spre dificil.

Important. Pentru parcurgerea acestor trasee, mai ales pentru cele cu dificultate mai mare, este nevoie de o conditie fizica si psihica foarte buna datorita efortului mare dar si datorita zonelor foarte expuse (uneori chiar pe verticala sau surplombe) in pereti de sute de metri inaltime.

Mai jos va prezentam o parte din activitatile

pe care le veti incerca daca alegeti sa ne insotiti:

  • Rapel;
  • Catarat;
  • Cunoasterea echipamentului specific si folosirea lui;
  • Noduri: executare si folosire
Activitati la Inaltime desfasurate sub forma de circuit ce cuprind
  • Probe de echilibru si pendulare;
  • Parcurgerea traseelor montane de abrupt, neamenajate cu grad ridicat de dificultate;
  • Parcurgerea unui traseu montan folosind tehnici de alpinism;
  • Ture ce imbina Drumetia normala cu Tehnicile de Alpinism;
  • Ture pe Vaile si Branele cunsocute si necunoscute, marcate si nemarcate ale Muntilor Bucegi, inconjurati de peisaje salbatice si pereti abrupti de piatra;

Ture de Via Ferrata

  • parcurgerea traseelor amenajate de Via Ferrata din tara cat si trasee din strainatate (Bulgaria, Italia)

In turele noastre iti punem la dispozitie echipament profesional (casca, ham, corzi, carabiniere, dispozitive de asigurare, dispozitive de coborare, cutite si dipozitive foc, arcuri, prastii), instructori si ghizi specializati si autorizati, filmari cu camere si aparate profesionale. Distractia si buna dispozitie sunt garantate.

Te asteptam alaturi de Echipa Gravity, sa ne relaxam intr-un cadru natural unic departe de lumea dezlantuita testand sau descoperind abilitati si senzatii noi stiute sau nestiute in deplina siguranta !

Inscrierea se poate face completand formularul de mai jos sau prin telefon la numarul: 0721 200 598

Important! Rezervarea va fi validata doar dupa plata unui avans. Detaliile cu privire la avans va vor fi comunicate, dupa primirea rezervarii dvs.

Prin completarea formularului declarati ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile acestui site si intelegeti ca pentru procesarea solicitarii dvs este necesar sa procesam datele dvs cu caracter personal conform Politicii de confidentialitate a site-ului.